Makyajın Cesur Hali: Kırımızı Ruj Makyajı

Makyajın Cesur Hali: Kırımızı Ruj Makyajı

Makyajın Cesur Hali: Kırımızı Ruj Makyajı

Cesur görünümü hepimiz seviyoruz. Cesur görünümün altında yatan güçlü bir kadın olarak, bu görünümü de en iyi şekilde taşıyacağına inanıyoruz. Kırmızı ruj her zaman cazibe ile eşleştirilse de doğru makyaj ile hem istediğin görünümü elde edebilir hem de adından söz ettirebilirsin. Kırmızı ruj makyajı için Alix Avien Paris ile doğru renkleri seçerek, güzelliğini en iyi şekilde gösterebilirsin. Malzemeleri hazırladıysan, makyaja başlıyoruz!

Göz Makyajı

Kırmızı tonlarının en çok hangi renklerle uyumlu olduğunu bilmek her zaman artı katacaktır. Özellikle renkli gözlere sahipsen, daha çarpıcı renkler seçmek isteyebilirsin. Ancak dudakların seni en çarpıcı halin ile ortaya koyacağı için daha sade seçimler yapabilirsin. Kırmızı ruj ile eyeliner her zaman en dikkat çeken ikili olmuştur. “Cat eye” modelini kullanarak, siyah eyeliner ile gözlerinde sade bir görünüm yakalayabilirsin.

Feminen görünümüne daha sade ama etkili bir görünüm eklemek istediğinde ışıltı tercihi yapabilirsin. Işıltı gözlerini ön plana çıkartırken, dudaklarını da gölgede bırakmayacaktır. Alix Avien kırmızı ruj tonları ile gözlerini gölgede bırakmadan makyajını tamamlayabilirsin.

İddialı bir görünüm istediğinde ise smokey makyaj en doğru seçim olacaktır. Gece makyajına odaklanıyorsan, koyu renkleri gözlerinin dış kısımlarına uygulaman iyi olacaktır. İç kısımlarına ekleyeceğin metalik renkler ise hem makyajını kapatmayacak hem de gözlerini vurgulayacaktır. Ancak siyah renk tercih etmemeni öneriyoruz. Makyajını oldukça koyu gösterecek bu seçim nedeniyle istediğin etkiyi yaratamayabilirsin.

Ten Makyajı

Kırmızı ruj makyajı yapmadan önce her zaman cildini temizlemeni öneriyoruz. Temiz cilt kullandığın malzemeleri daha iyi göstereceği gibi cildini de korumuş olacaksın. Kırmızı rengini ortaya çıkarmak için ten makyajının kusursuz görünmesi gerekir. Alix Avien fondöten ile cildine uygun bir renk seçebilir ve cildin üzerindeki tüm lekeleri, kızarıklıkları kapatabilirsin.

Kusursuz ten makyajı için temiz cildin üzerine nemlendirici ve baz sürmeyi de unutmamalısın. Nemlendirici cildin için gereken desteği sunarken, makyaj bazı kullanacağın ürünleri etkili bir şekilde gösterecektir. Ancak unutmamalısın ki cildin oldukça değerli. Bu nedenle güneş kremini hiçbir zaman ihmal etmemelisin!

Kırmızı ruj kendini tek başına göstermesi gerektiği için makyaj esnasında cildinin tamamen kızarıklıklarından uzaklaşması gerekir. Alix Avien kapatıcı kullanarak, cildin üzerindeki tüm kızarıklıkları kapatabilir ve istediğin görünümü elde edebilirsin!

Kırmızı Ruj Sürme Rehberi

Hepimizin belirli bir ruj sürme tekniği bulunabilir. Ancak kırmızı ruj hataya gelmez! Bu nedenle senin için hazırladığımız kırmızı ruj sürme rehberi ile dudaklarını kusursuz gösterebilirsin. Senin için püf noktaları ile geldik!

Alix Avien kırmızı ruj sürümünden önce dudaklarını nemlendirdiğinden emin olmalısın. Cildine nasıl bakıyorsan, dudaklarına da aynı özen ile bakman gerekiyor. Haftada 1 ya da 2 kez dudak peelingi yapmalı ve bir fırça yardımı ile dudaklarındaki kan akışını hızlandırmalısın. Bu sayede hem dudakların güzel görünecek hem de daha dolgun bir dudağa sahip olacaksın.

Nemlendirici her zaman makyajın püf noktasıdır. Ruju en iyi şekilde göstereceği gibi sürüş tekniğinde önemlidir. Süreceğin kırmızı ruj tonuna uygun bir dudak kalemi ile dudak çevreni belirlemelisin. Ardından rujunu taşırmadan süremeye dikkat etmelisin. Ancak ton farkı olmamalı, eski dönem makyajlarını dudaklarında taşımamalısın!

Son adım olarak dudak çevrene kapatıcı uygulayarak, dudaklarını ön plana çıkarabilirsin. Kırmızı ruj makyajı konusunda senin için tüm önerilerimizi sunduk. Son olarak parlatıcı önerimizi de unutmuyoruz. Dudaklarını daha iyi göstermek istersen, son adım olarak Alix Avien parlatıcısını kullanabilirsin. İddialı ve cesur makyajınla artık hazırsın!

Etiketler: Kırmızı ruj, Alix Avien kırmızı ruj, Kırmızı ruj makyajı
Temmuz 20, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR