Anneler Günü İçin Hediye Tavsiyelerini Alix Avien Paris'ten Alın!

anneler-gunu-hediye-alix-avienn

Anneler Günü İçin Hediye Tavsiyeleri Alix Avien Paris'ten!

Annelere karşı duyulan minnet ve sevgi şüphesiz ki tek bir kutlama günüyle sınırlı değil. Fakat Anneler Günü, bize bu fırsatı sunan yegâne özel günlerden. Beraberinde hediye seçimi konusunu gündeme taşıyan bu özel gün, annelerin yüzünü güldürecek sürprizlerle dolu olmalı. 

Alix Avien Paris, tam da bu noktada yardımına yetişerek likit highlighter ve aydınlatıcılar, suya dayanıklı ve hacim veren maskaralar, allıklar, göz farları, dudak kalemleri ve parlatıcılarıyla seni kozmetiğin büyüleyici evrenine çağırıyor. 

Makyaj trendlerinden yola çıkarak derlediğimiz önerilerimiz, hediye alırken sana rehberlik edecek. Seçim yaptığın ürünleri annene sunarken kendi makyajınla küçük bir ön gösterim yaparak ona ilham olabilirsin. Alix Avien Paris olarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarız!

 

Trend Takibi Yapan Anneler İçin Aydınlatıcılar

Günümüzde anneler günlük hayatın yoğun bir tempo içinde geçmesi sebebiyle anında, gözle görülür sonuçlar elde edebilecekleri, onlara zaman kaybettirmeyecek, gün içinde en az tazeleme ihtiyacı duyacakları makyaj ürünlerini tercih ediyor. Bu hususta ürünlerin kalıcılığı kadar hafif yapılı ve doğal olmaları da önemli.

Trend takibi yapan anneler için ideal bir hediye opsiyonu yüz ve tüm vücut bölgesine uygulanabilen, cildi aydınlık ve sağlıklı gösteren aydınlatıcılar.  Özellikle son iki senedir popülerliğini koruyan ‘cam ten’ (glass skin makeup) trendi, ciltte ıslak bir ışıltı yaratan aydınlatıcılarla uygulanıyor. 

Yeni jenerasyon aydınlatıcılar, gelişmiş formülleri ve hafif yapıları sayesinde cildin doğal ışığını açığa çıkararak bu trende uyum sağlıyor. Giysilerde iz bırakmayan Alix Avien Paris Liquid Highlighter Sparkling Crystals, likit vücut ve yüz aydınlatıcısı olarak tam da bu trende hitap ediyor. Uygulandığında çabuk kuruyan dokusuyla ciltte ağırlık yapmayan aydınlatıcının bir güzel özelliği, içerisindeki sardunya ve Hindistan cevizi yağı ile yumuşatıcı, nemlendirici ve besleyici özelliklere sahip olması.

 

Dudak Kalemleri ve Parlatıcılar ile Ombre Dudaklar

Annene yapabileceğin sürprizlerden biri de onu makyaj aracılığıyla geçmişte yolculuğa çıkarmak. 90’lı yılları günümüze taşıyan parlak ombre dudaklar, koyu renk dudak kalemi ve nude rujların bir kombosu. Makyajda retroya dönüş yapmak için Alix Avien Paris’in birçok renk seçeneği sunan dudak kalemleri ve dudak parlatıcılarından yararlanabilirsin. 

Gün boyu dudaklardaki etkisini koruyan Alix Avien Staying Power Lip Pencil Cinnamon dudak kalemi, yoğun pigmentleri sayesinde dudakları renklendirirken, suya dayanıklı olması nedeniyle bulaşma riskinin önüne geçiyor. 

Daha dolgun dudak görünümü yaratmak için önerimiz dudak kalemini, rujun üzerine rahatlıkla kullanabileceğin Lipgloss Tawny Rose ile birlikte kullanman. İçeriğindeki E vitamini sayesinde dudakların kurumasını ve çatlamasını engelleyen dudak parlatıcısı, kıvrık uçlu aplikatörü sayesinde zahmetsiz şekilde uygulanabilir.

 

Sıcak Renk Tonlarında Allıklar

İyimserlik duygularını harekete geçiren, bizi daha enerjik gösteren sıcak renk tonları, yanaklara uygulanan allıklarla cazibeyi yükseltir. Yüz şekline ifade kazandıran gölgelendirme tekniği, sıcak renk tonlarıyla bütünleştiğinde cilde farklı bir canlılık ve parlaklık kazandırır. Elmacık kemiklerini belirginleştirme ve gölgelendirme için kullanabileceğiniz Alix Avien Baked Blush Dirty Rose, ipeksi ve yumuşak yapıya sahip bir allık.

Kullanım açısından pratikliğin öne çıkması, yüz ve dekolte bölgesindeki renk farklılıklarını gidermek için de kullanılması Baked Blush’ları vazgeçilmez kılan özelliklerinden. Annelerin gün içerisinde tem ve nemden etkilenmeyecek makyaj ürünlerini tercih etmesi, tenle kolayca bütünleşen bu allığı iyi bir hediye seçeneği olarak öne çıkartıyor.

 

Makyajda Sedef Dokulu Göz Farları

Makyaj uygulamalarında alışılagelmişin dışında görünmek isteyen annelere önerimiz; net görünümlü, sert bitişli eyeliner görünümleri yerine, dağıtılmış ve geçişli göz farlarını tercih etmeleri. İç içe geçmiş renkleri eşleştirmek ve yoğun sedef dokulu farlar uygulamak buğulu göz makyajına modern bir yorum katan bu stilin anahtar noktaları.

Görünümü kadar kullandığı ürünlerin içeriğine de özen gösteren anneler için dermatolojik olarak test edilen ve paraben içermeyen bir far tavsiyemiz var. Göz kapaklarında pudramsı bir görünüm oluşturan Alix Avien Mono Eyeshadow Spring Blossom, yumuşak ve pürüzsüz dokusu sayesinde benzer sıcak tonlu far renkleriyle kolaylıkla uygulanabiliyor.

 

Takma Kirpik Efekti Yaratan Maskaralar

Makyajın natürel güzelliği desteklediği bir gerçek, tabii doğru uygulandığında... Doğru teknik ile dudaklar ve elmacık kemiklerin daha dolgun, gözlerin ise daha anlamlı ve şekilli görünmesi mümkün. Makyajla arası iyi olmayan, ayna karşısında uzunca bir süre geçirmek istemeyen anneler için en iyi hediye seçimlerinden biri, anında etki gösterecek ve kullanım kolaylığı sunacak ürünler.

İyi bir maskara seçimi bu konuda annenize yardımcı olacak en güzel hediye. Minimumda yapılan bir makyajın en güzel tamamlayıcısı hacimli ve uzun kirpiklerdir. 

En kısa kirpiğe ulaşarak ekstra hacim sağlayan ve canlı bakışlar yaratmaya yardımcı olan Alix Avien Lash Performer Maskara, bahsettiğimiz etkiyi yaratmak için yardıma koşuyor. 

Maskaranın fırça tasarımındaki uzun kılları, kirpikleri şekillendirirken daha kısa kılları, kısa ve ulaşılması zor olan dış kısımdaki kirpiklere ulaşıyor. Kirpiklere istenilen yoğunluktaki hacmi veren ve %85 doğal içeriğe sahip olan maskaranın, kirpikleri kökten uca beslemesi onu avantajlı kılan özelliklerinden.

Etiketler: anneler günü hediye seçimi, anneler günü hediye tavsiyeleri
Mayıs 11, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR